VDBWORKS DRAGRACETEAM

Toegevoegd op: 05-09-2016

Foto van het huidige Dragraceteam VdBWorks bestaande uit: Jeroen, Kars en Erwin van den Belt.

augustus 2012:

In de klasse Junior Dragbike ET behaalde Demi van den Belt (toen 10 jaar en dochter van Jeroen van den Belt) een eerste plaats met een reactietijd van 0.002 seconde.

juni 2013:

Jeroen van den Belt behaalde een eerste plaats bij de Quartermile dragrace kampioenschappen op de vliegstrip te Drachten.

Hij haalde vanuit stilstand een tijd van 8.1 seconde over een afstand van 402 meter met een snelheid van 280 km/uur.

juni 2015:

Kars van den Belt  heeft in het Tsjechische Bechyne een eerste plaats behaald. Hij reed de 402 meter in 7.6 seconden met een snelheid van 285 km/uur.

Jeroen van den Belt behaalde een tweede plaats.

Bij de dragraces in Drachten behaalde Jeroen een eerste plaats in een tijd van 8.3 seconde met een snelheid van 265 km/uur, en kon weer een mooie beker toevoegen aan zijn collectie.

12-08-2015:

Kars van den Belt heeft een tweede plaats behaald in de Funnybike klasse bij de NytrOlympicX Dragrace wedstrijden in Hockenheim Duitsland.

Hij behaalde een snelheid van 287 km/uur over 402 meter in 7.7 seconden.

24-08-2016:

Kars van den Belt haalde wederom in Hockenheim Duitsland een eerste plaats. Het lukte hem om 305/km per uur op de teller te krijgen in 7.1 seconde.

27-08-2016:

Jeroen van den Belt behaalde een eerste plaats  in de SSB klasse. Hij deed dit in 7.9 seconden over 402 meter.

Kars van den Belt eindigde op een tweede plaats in zijn klasse met 7.8 seconden en

Erwin van den Belt deed in zijn klasse 10.8 seconden over de 402 meter.

Al met al een super goed resultaat voor dragraceteam VdBWorks.

16-09-2016:

Het laatste raceweekend in Nederland 2016 op de vliegstrip Drachten georganiseerd door Quartermile is goed afgesloten door dragraceteam VdBWorks.

Jeroen van de Belt is als eerste geëindigd met een tijd van 7.981 sec. Snelheid 275 km/uur over 402 meter in de klasse SSB.

Kars van den Belt eindigde als eerste in de klasse Funnybike met een snelheid van 308 km./uur in 7.3 sec.

Erwin van den Belt reed voor het eerste op een nieuwe motor en behaalde een zeer goede tijd in zijn klasse SMB 9.45 sec. 233 km./uur.

Komend weekend gaat het team naar Santa Pod in Engeland om het seizoen daar af te sluiten.

24 en 25 september 2016

Kars van den Belt van het raceteam VdBWorks uit Kuinre heeft een zeer goed resultaat behaald bij de UK National Finals Eurodragster dragracewedstrijden op Santa Pod in Engeland. Helaas ging in de semi finale zijn motor kapot, maar het resulteerde toch in een tweede plaats. Zijn snelheid was 308 km./uur in 7.1 sec. over 402 meter.
Het was een mooie afsluiting van een succesvol dragrace seizoen voor team VdBWorks.

Het seizoen 2016 is afgesloten. Het was een bijzonder goed en snel jaar voor het raceteam VdBWorks.